23 Mart 2012 Cuma

Lida zayıflama hapı nasıl kullanılır ?

Lida zayıflama hapı nasıl kullanılır ?

Lida zayıflama hapı , hergün sabah 2 su bardağı (tercihen ılık) su yardımı ile 1 kapsül alınır. Kapsül alındıktan 20 - 30 dakika sonra kahvaltı yapılır. Lida kullanımı süresince günlük asgari 2 LT. su tüketimi tavsiye edilmektedir.

Önemli: Lida, rejim ve diyet desteği gerektirmeden kilo verme imkanı sağlayan bir üründür.  Orjinal Lida kullanımı süresince yeme düzeninin bilinçli olarak kontrol altında tutulması (rejim ve diyet programı ile kullanılmaz) sakıncalıdır.

Ürün mutlaka sabah 1 kapsül alınmalı ve 20 - 30 dakika sonra kısıtlamasız ve doyurucu olmak kaydı ile mutlaka kahvaltı yapılmalıdır. Ürünün kullanımı süresinde sabah kahvaltısının ihmal edilmesi durumunda halsizlik, mide bulantısı gibi yan etkiler gözlemlenmiştir.

20 Mart 2012 Salı

Neden kilo veremiyorum diyenlere

    Neden zayıflayamıyorum sorusunun yanıtı gayet açık , çok fazla yağ tüketimi olduğunu belirtmemiz gerekmektedir. Günlük sadece 67 gram yağa ihtiyacınız var. Bu 67 gram yağı tüketirken, ne kadar çok işlenmiş gıda tüketimi gerçekleştirdiğinize de mutlak surette önem vermelisiniz. İçtiğiniz sütün içerisinde yağ bulunmaktadır; yediğiniz işlenmiş gıdaların tamamında yağ bulunmaktadır; yediğiniz şeylerin içerisinde ne kadar yağ bulunduğunu mutlaka bilmelisiniz; aksi takdirde, bacak, basen, ve karın bölgesinde yağlanma problemi ile karşı karşıya kalırsınız.

   Anlayacak olduğunuz gibi, günlük tüketilen yağ miktarını azaltmak için, hayatınızdan sadece margarin ya da tereyağını çıkartmanız yeterli değildir. Aynı zamanda, yağlı besinler tüketenlerin, kalsiyum, A vitamini, ya da C vitamini gibi, kilo vermeye destek besinler ile, lifi de az tükettikleri gözlemlenmiştir. Ve bu besinler, aslında yağı yakan besinlerdir. Bundan dolayı, eğer, neden kilo alamıyorum; ya da neden zayıflayamıyorum diyenlerdenseniz, beslenme tarzınıza biraz daha dikkat etmeniz önerilmektedir.

       Bunlara ek olarak Lida zayıflama hapı kullanmanız gerekir . Lida zayıflama hapı sizlerin fazla yağları eritmenizi sağlayacak , sizi tok tutacak ve hayatınızı başka bir yere taşıyacak . Artık Lida zayıflama hapı sayesinde istediğiniz kıyafetlerin içine girebilecek ve istediğiniz etkinliğe katılabileceksiniz . Artık oturduğunuz yerden Lida zayıflama hapını deneyin hayatınız değişsin.

5 Mart 2012 Pazartesi

Yağ miktarını azaltmak ve Lidanın yardımları

         Besinlerimizi ızgarada , fırında , buharda veya mikrodalga fırın da pişirmeniz gerekir yağda kızarmış yiyeceklerden uzak durmalıyız. Sebze ve etleri hazırlarken yağlı soslar , tereyağı ya da margarin yerine çeşitli otlar ve baharatlar kullanmalıyız . Tam yağlı süt yerine düşük yağlı ve ya yağı alınmış sütü tercih etmeliyiz.
Çiğ krema ya da mayonez gibi ürünler yerine düşük yağlı ve ya yağsız yoğurtları kullanmalıyız.

        Yumurtalı yemek yaparken yumurtanın sarısını sınırlı miktarda kullanın. Fırında yaptığınız yemeklerde yumurtanın sadece beyazını kullanın . Kümes hayvanlarını pişirirken dersini soyup atmalıyız. Et ve ya kıyma koyduğunuz yemeklere ayrıca yağ koymayın.

     Eğer bunlardan vazgeçemiyorsanız size Lida'yı öneririz hayatınızı kolaylaştırmak ve kesin sonuçlar için yapılan bu ürün metabolizma sisteminizi düzenleyerek zararlı yağları eritecek ve kilo almanızı engelleyecek  içerisindeki 9 çeşit bitki özü sayesinde metabolizma ve boşaltım sisteminizi hızlandıracak yağları daha kolay yakmanızı sağlayacak. Kilo vermek artık çok kolay ve doğal . Sizin istemeniz yeterli gerisini Lida halleder !