15 Temmuz 2013 Pazartesi

Mükemmel 10 Diyet


diyet
Mükemmel 10 Diyet 21 günde 14 kilo yardımcı olacaktır. Ama daha çok yumurta akı, ışık ekmek ve diyet soda size nosh yerine, Mükemmel 10 Diyet binlerce insan aç hissetmeden kilo yardımcı olan bir devrimci beslenme planı ortaya koymaktadır. Bu on önemli hormon düzeyleri stabilize ederek yapar.
Bütün yumurta, tam yağlı süt ve gerçek tereyağı gibi gıdalar yiyerek, aşağıdaki ipuçlarını iyi için diyet ve sağlık değiştirebilirsiniz gösterir.
Mükemmel 10 Diyet üç aşamaya ayrılır:
1. Birinci Aşama üç hafta sürer ve Paleolitik Diyet yeme içerir.
2. Aşama aşama hedefleri yerine kadar sürer ve Sahne One yemek için onaylanan gıdalara ek olarak kepekli tahıllar içerir.
3. Aşama Üç bakım veya ömür boyu, faz ve çok ama daha tam tahıllar çok zaman zaman rafine tatlı yanı sıra tüketilebilir Aşama gibidir.
Kitapta özetlenen on önemli hormonlar insülin, leptin, glukagon, tiroid hormonu, insan büyüme hormonu, kortizol, dehidroepiandrosteron (DHEA), östrojen, progesteron ve testosteron vardır. Kilo kaybı ve uzun vadeli sağlık bu hormonlar ve rolleri her açıklayan bölümler vardır.
Mükemmel 10 Diyet, kilo seni seviyorum gıdalar yeme ve açlık hissi asla tarafından bakmak ve gençlik yıllarında hissediyorum yardım sözü verdi.
PRO:
1. Gerçek gıda ve beslenme teşvik
2. Debunks popüler diyet mitler ve diyetler
3. Doğru izlediyseniz, kilo kaybı ve gelişmiş sağlık takip edebilirsiniz
4. Kendi saf halde taze ve doğal gıdalar içeren bir temiz yiyen yemek planı odaklanır
5. Yemek için bir ömür boyu planı özetliyor
6. Yemek tarifleri içerir
7. Egzersiz teşvik
CON:
1. Sıkı vejetaryenler diyet zor bir zaman olabilir
2. Diğer düşük karbonhidrat diyeti benzer
DİYET ve BESLENME
Mükemmel 10 Diyet kilo vermeye çalışırken ve yemelisiniz ne hakkında çok sayıda şu anda inançlara aykırı. Mükemmel 10 Diyet planının kanıtlamak için çalışmalar tıbbi araştırma ve puanları ile, Dr Aziz bizim kilo sorunu ile gerçek suçlu rafine karbonhidrat ile değil, yağ ile ilgisi olduğunu açıklar.
Mükemmel 10 Diyet nedenle meyve meydana hariç tüm şeker önler bir beslenme planı, tüm işlenmiş gıdalar, diyet ve hafif yiyecekler benimsemiş. Bunun yerine, bütün yumurta, tam yağlı süt ve taze sebze yağsız et ve ton ek olarak tereyağı tüketmek.

0 yorum:

Yorum Gönder