8 Haziran 2012 Cuma

Lida’ya İnanmak Sizi Başarıya Götürecek!


İnanmak bildiğim en tehlikeli konudur. O kadar tehlikelidir ki, nerede yanlış yaptığınızı ve neye inandığınızı anlamazsınız bile. Hatta bir şeylere körü körüne bağlandığmızı bile fark etmezsiniz. Tehlikesi, inandığınız şeyin ne olduğunu fark etmemeniz değildir. Tehlikesi inandığınız şeyin acımasızca gerçekleşmesidir.
Hayatınızda bir şeylere inanıyorsunuz, neye inandığınızı bile bilmiyorsunuz, bilmediğiniz bu inançlar gerçekleşip sonrasında hayatınızın ta kendisi oluyor. Yeterince korkunç değil mi?
İşte bu korkunçluğu araştıran bilim çevreleri plasebonun ne olduğunu ortaya koymuşlardır. Eminim bir çoğunuz plasebonun ne olduğunu biliyorsunuzdur. Fakat konunun daha iyi anlaşılması bakımından minik bir hatırlatma yapacağım. Plasebo hastalığın psikolojik nedenlerle kaynaklandığı düşünülen durumlarda hastalara verilen ilaç görünümlü şeker ilaçlardır.
Tedaviye olan inanç hastanın iyileşmesinde büyük rol oynar. İnanmak ilaçların etkilerini bile artırabilir. Her ilaç plasebo olmamasına rağmen ( Lida ilacı kesinlikle plasebo değildir) o ilaca olan inancınız ilacın mevcut etkisini daha da artırabilmektedir.
Başkalarının bu inancınızı bozmasına izin vermeyin. Belki de kullandığınız ürün ya da gittiğiniz merkez gerçekten işe yaramaz. Ama ne önemi var ki, siz gerçekten oranın sizi değiştireceğini düşünüyorsanız gidin. Çünkü sizi değiştirecek olan orası ya da o ürün değildir. Sizsiniz! Beyniniz yapacak tüm bunları. Tüm bu ürünlerin gerçek kimyalarını beyniniz salgılayacak. Siz o parayı o ürüne ya da merkeze vermeyeceksiniz, siz o paraya kendi zihninizi ikna etmek için kullanacaksınız ( yüzden yüzlerce kişi işe yaramaz dese bile siz inanıyorsanız, değişim sizin istediğiniz yönde olacak ).
Gittiğiniz merkez ya da aldığınız bitkisel bir ürün (dikkat ederseniz her seferinde bir şeylerin bitkisel olması gerektiğini vurguluyorum. Çok ciddi problemleriniz yoksa, lütfen ilaç tarzı ürünlerden uzak durun) dünyanın en harika karışımı olabilir. Üstelik bu ürüne çok para da vermiş olabilirsiniz fakat içinizden bir ses bu işin bu şekilde olmayacağını söylüyorsa ve yaptığınıza siz bile inanmıyorsanız, yapmakta olduğunuz şeyi hemen kesin; çünkü sizin olumsuz inancınız tüm bu sihiri bozacaktır. Hatta kendinize bunu ispatlamak için kilo bile almaya başlayabilirsiniz. Bu nedenle Lida ‘nın etkisine inanın.Lida ilacı zayıflama konusunda kendinize iannmanızı zaten kolaylaştıracaktır ama önyargılı yaklaşırsanız hiçbir ilaç gibi etkisini göstermeyebilir. Aksi takdirde daha fazla mutsuz olup, kendinizin ne kadar haklı olduğunu cümle aleme ispatlayabilirsiniz. Yapacağınıza inandığınız zaman da haklısınız, yapamayacağınıza inandığınız zaman da. İkisinde de siz kazanacaksınız. Yapamam dediğinizde yine siz başaracak ve gerçekten yapamayacaksınız. Yaparım dediğinizde de Lida kapsül ‘ün yardımıyla başaracak ve yine siz kazanmış olacaksınız.

0 yorum:

Yorum Gönder