8 Haziran 2012 Cuma

Mikroplara Karşı Havuç Yiyin


Mükoz salgının beta karoten ve A vitamini yetmezliğine bağlı olarak yetersiz üretilmesi neticesinde, mükoz salgı yerine doku ve organlar bu sefer de gri ve katı yapıda keratin adı verilen bir madde üretmeye başlar. Bu maddeler doku ve organların vücut boşluklarının yüzeyini örterek katı ve sert olmaları dolayısı ile altında bulunan dokuları zedeler. Buna bağlı olarak da doku ve organlarda kanamalar şekillenir. Kan, mikrop için son derece besleyici olduğundan vücut boşluklarındaki, doku ve organlardaki mikroplar hızla bu iç kanamanın söz konusu olduğu odaklara hücum eder. Buna bağlı olarak da kısa sürede bu kanamalı odaklar iltihaplanır.
Yani iç enfeksiyon durumu söz konusu olabilir. Bu yüzden beta karoten ve A vitaminini sadece mikrop girişini ve vücuda yerleşmesini engellemek amacıyla değil, bunun yanında iç kanama riskini ve iç enfeksiyonlan önlemek için de yeterli miktarda almak şarttır. Bunun için en önemli ve zengin kaynakların başında havuç gelir. Havuç beta karoten ve A vitamini yönünden oldukça zengin bir sebzedir. Ayrıca doğal olduğu için Lida zayıflama kapsülü ile herhangi bir etkileşimi söz konusu değildir. Ancak gene medyada ve reklamlarda ayrıca bazı ilaç ve sağlık sektörlerindeki yanlış yönlendirme ve bilgilendirmelerden sizi haberdar etmek istiyorum. Beta karoten ve A vitaminin tablet halinde alınması olsun, bu maddelerden zengin havuç gibi gıda maddelerini bol miktarda tüketmekle olsun, sahip olduğunuz göz rahatsızlıklarını, iç enfeksiyonlarını, iltihaplanmaları, iç kanamalan engelleyemez, tedavi edemezsiniz.
Gene baş vurmanız gereken en önemli uygulama tıbbi tedavi olmak zorundadır. Buna karşılık, tıbbi tedavi sürerken beta karoten ve A vitamini gibi zengin gıda maddelerini tüketmekle tıbbi tedaviye destek vermiş olursunuz. Bu şekilde ilerde olabilecek yeni iç kanama veya iltihaplanma risklerini azaltmış olursunuz. Böylelikle, o anda söz konusu olan hastalığınızın yeniden nüks etmesi riskini bertaraf etmiş olursunuz. Yoksa, ne göz hastalığınız sadece bu uygulamalarla düzelebilir, ne de iç kanama veya enfeksiyonunuz. Bu hastalıkların tedavisi sadece tıbbi müdahaledir. Havuç gibi beta karoten ve A vitamini yönünden zengin gıda maddelerini tüketmekle iyileşme ve tedaviyi sağlayamazsınız. Sadece tıbbi tedaviye destek verir, tıbbi tedaviyi hızlandırır, söz konusu hastalığınızın daha etkin biçimde tedavi edilmesini sağlayabilir, hastalığın kontrol altına alınmasına yardımcı olabilirsiniz. Bitkilerin ve bitkisel ürünlerin bazı durumlarda sadece destek olarak kullanılması gerekir. İç kanamanız varsa havuç yiyerek iyileşemezsiniz. Aynı şekilde fazla kilolarınızın neden olduğu bir sağlık sorunununuz varsa Lida kullanarak bu sağlık sorununu tedavi edemezsiniz. Lida sadece sizi zayıflatmaya yarar. İlgili sorununuz ilgili uzmanlar tarafından teşhis ve tedavi edilmelidir.

0 yorum:

Yorum Gönder