14 Temmuz 2012 Cumartesi

Balıkla İlgili Gerçekler

Lida zayıflama diyetinde balık çok önemlidir. Pek çok insan balıktan özellikle de somondan ‘nefret’ eder. Ancak somonun şaşırtıcı bir zayıflatıcı (ayrıca yağ yakıcı, kas yapıcı, kırışıklık yok edici, cilt koruyucu, depresyon giderici ve beyin güçlendirici) yiyecek olduğunu anladığınızda muhtemelen tekrar düşünecek ve bir şans vereceksiniz. Belki şimdiye kadar somonu doğru şekilde yemediniz. (Somonla ilgili bir araştırma yapın ve bu mucizevî yiyecekle ilgili düşünceniz sonsuza kadar değişsin!) İdeal olanı, Lida ile haftada dört ila beş kez balık yemektir; ama ben şahsen daha fazla yiyorum. Çiftlikte üretilen somondan uzak durun. Yabani Alaska somonu her açıdan üstündür. Konserve somon büyük olasılıkla yabani Alaska somonudur (etikete bakın); salatalarda kullanılabilir, somon burger, çorba ve yahni… vs yapılabilir. Lida diyetinize hamsiyi, sardalyeyi ve ringayı da katın. Yabani Alaska somonu gibi bu küçük balıklar da, yağları eritme becerinizi Lida ile artırır! Bu balıklar, yabani Alaska somon gibi omega-3 esansiyel yağ asitleri açısından da çok zengindir. Hamsi ezilebilir ve soslara katılarak salatada kullanılabilir; klasik Sezar salatası sosu, eşsiz tadını ançüeze borçludur. Cildinizi sıkı tutmak ve vücudunuzun canlılığını artırmak istiyorsanız bu mucizevî balıklardan bol bol yiyin. Lida zayıflama mucizesidir ve onu balıkla desteklerseniz harikalar yaratabilirsiniz. Bu balıklar omega-3′ lere ek olarak DMAE de içerir; bu madde yüzdeki ve vücuttaki kas koruyan nörotransmiterlerin yeterli düzeye çıkmasına yardım eder. Keten tohumlu krakerlerle birlikte sunabilirsiniz; bu mükemmel bir ara öğün ya da öğle yemeği olur; üzerine de bir elma ve bir şişe su içersiniz! BALIKLA İLGİLİ GERÇEKLER Anti-iltihapsal zayıflama diyetinde balık çok önemlidir. Pek çok insan balıktan özellikle de somondan ‘nefret’ eder. Ancak somonun şaşırtıcı bir zayıflatıcı (ayrıca yağ-yakıcı, kas-yapıcı, kırışıklık-yok edici, cilt-koruyucu, depresyon-giderici ve beyin güçlendirici) yiyecek olduğunu anladığınızda muhtemelen tekrar düşünecek ve bir şans vereceksiniz. Belki şimdiye kadar somonu doğru şekilde yemediniz. (Kaynaklar Rehberi’nde somonla ilgili kısma bakın ve bu mucizevî yiyecekle ilgili dü­şünceniz sonsuza kadar değişsin!) İdeal olanı, haftada dört ila beş kez balık yemektir; ama ben şahsen daha fazla yiyorum Çiftlikte üretilen somondan uzak durun. Yabani Alaska somonu her açıdan üstündür. Konserve somon büyük ola­sılıkla yabani Alaska somonudur (etikete bakın); salatalar­da kullanılabilir, somon burger, çorba ve yahni… vs yapı­labilir. Diyetinize hamsiyi, sardalyeyi ve ringayı da katın. Yabani Alaska somonu gibi bu küçük balıklar da, yağları eritme becerinizi artırır! Bu balıklar, yabani Alaska somon gibi omega-3 esansiyel yağ asitleri açısından da çok zengindir. Hamsi ezilebilir ve soslara katılarak salatada kullanılabi­lir; klasik Sezar salatası sosu, eşsiz tadını ançüeze borçlu­dur. Cildinizi sıkı tutmak ve vücudunuzun canlılığını artır­mak istiyorsanız bu mucizevî balıklardan bol bol yiyin. Bu balıklar omega-3′lere ek olarak DMAE de içerir; bu mad­de yüzdeki ve vücuttaki kas koruyan nörotransmiterlerin yeterli düzeye çıkmasına yardım eder. Keten tohumlu krakerlerle birlikte sunabilirsiniz; bu mükemmel bir ara öğün ya da öğle yemeği olur; üzerine de bir elma ve bir şişe su içersiniz!

0 yorum:

Yorum Gönder